Lokale er med til at sætte fokus på “EU og landdistrikterne”, når Europabevægelsen i Region Sjælland har generalforsamling i den kommende uge.

Europabevægelsen oplever i øjeblikket massiv medlemstilgang, og således har organisationens afdeling i Region Sjælland fået omkring 50 nye medlemmer indenfor det seneste år. I dag tæller afdelingen 120 medlemmer.

“De nye medlemmer er kommet til os, uden vi har gjort noget særligt for det. Jeg tror, det er en reaktion på den tendens til “andedams-politik”, der er for tiden”, siger formanden for Europabevægelsen i Region Sjælland, Lars Thore Jensen.

“Vi har brug for at samarbejde internationalt og skabe fælles løsninger på økonomi, kultur, flygtninge, videnskab og meget mere. Det europæiske samarbejde har også betydning i Nakskov, Nykøbing og Kalundborg -denne betydning vil Europabevægelsen gerne vise over hele region Sjælland”, siger Lars Thore Jensen og tilføjer, at de mange nye medlemmer er kommet til fra hele regionen.

Europabevægelsen i Region Sjælland har generalforsamling i Ringsted 16. marts, og her vil der først blive holdt et offentligt møde, hvor der sættes fokus på “EU og landdistrikterne”

Det sker med indlæg fra to lokale, den konservative folketingskandidat og EU-ekspert Louise Lindhagen, Nykøbing, og Kirsten Sydendal, Fejø, der vil fortælle om “Lovestorms” betydning for at give Lolland-Falster et mere selvbevidst image.”

Artiklen er bragt i Lolland-Falsters Folketidende d. 11. marts 2017.