Er du interesseret i at bidrage til, lære i og udvikle en organisation, der har blikket fast rettet mod EU og Europa? Så er barselsvikariatet som Europabevægelsens landssekretær helt sikkert noget for dig.

Europabevægelsen er stedet, hvor vi er uenige om meget, udover at den politiske udvikling af Danmark også bør ske i samarbejde med resten af Europa og via EU.

Vi oplever en markant medlemsfremgang og vil gerne arbejde for, at civilsamfundet skal inddrages i politikudvikling på helt nye måder. Vi vil arbejde endnu hårdere for at sætte nye dagsordener og starte nye debatter med det klare sigte at oplyse og danne visioner for fremtidens Europa og det forpligtende samarbejde i EU, der er så grundigt brug for.

Er du ildsjælen, der kan tage de næste skridt med os?

Jobbet som landssekretær indeholder et betydeligt ledelsesansvar, ikke i antallet af ansatte, men i moderniseringen og udviklingen af en hel organisation af engagerede frivillige – både på sekretariatet og ude i landet. Du vil blive daglig leder med ansvar for økonomi af vores lille og arbejdsomme sekretariat, og du skal samtidig arbejde tæt sammen med tillidsvalgte i vores 10 regioner rundt om i landet. Erfaring med medlemsrekruttering er et stort plus.

Jobbet kræver betydelige kommunikationsevner, ligesom indsigt i politiske processer er en fordel. Du skal være fortrolig med sociale medier og deres potentialer, og du må ikke være bange for at betræde ny jord. Hvis du ikke ved alt om EU, er det ok, blot du er nysgerrig og flittig.

Jobbet kræver en evne til selvstændig arbejdstilrettelæggelse og en udpræget lyst til at arbejde med frivillige ildsjæle, der på forskellige måder brænder for at debattere og udvikle det europæiske projekt. Du skal være forberedt på nogen rejseaktivitet, blandt andet til vores regioner rundt om i Danmark, ligesom skæve arbejdstider vil forekomme, da mange af vores aktiviteter foregår efter almindelig arbejdstid. Jobbet er et barselsvikariat, men da vi er en organisation i vækst, og vi er et sekretariat i udvikling, kan der meget nemt blive tale om en fast konsulentansættelse inden for organisation, kommunikation eller lign. på sigt.

Vi tilbyder et attraktivt barselsvikariat, hvor du kan være med til at
gøre en stor forskel på et område, der er højaktuelt og ikke bare ”går over”. Arbejdet foregår i tæt kontakt med Europabevægelsens formand og en række tillidsvalgte, og derfor er en stærk teamtænkning påkrævet. Det vil være en fordel, hvis du kan begynde oplæring på deltid allerede i starten af 2018 for at være på fuldtid fra 1. april, hvor vores nuværende landssekretær går på barsel.

Hvis du kan se dig selv i stillingen som landssekretær, så send en motiveret ansøgning, cv samt 30 sekunders videopræsentation til landssekretær Kristine Rishøj Ammitzbøll-Bille på krb@europabevaegelsen.dk senest den 18. december 2017 kl. 12.00.