Vil du være med til at sætte EU på dagsordenen? Vil du lære mere om hvordan en tværpolitisk organisation arbejder? Og vil du være en del af et team, der arbejder med spændende events i hele landet?

Så er det dig, vi leder efter!

Europabevægelsen søger en ambitiøs og motiveret praktikant, der kan være med til at sætte EU på dagsordenen.

Som praktikant bliver du en del af et ungt og energisk team bestående af 2 fuldtidsmedarbejdere og en studentermedarbejder. Vi arbejder med at lave EU-arrangementer i hele landet. Vores arrangementer er alt lige fra konferencer, debatter, kurser til undervisning på skoler. Som praktikant vil du blive en del af planlægning og afviklingen af vores arrangementer. Derudover vil du skulle bistå det politiske kommunikationsarbejde på bl.a. sociale medier. I rollen som praktikant, får du et stort ansvarsområde. Du kommer blandt andet til at stå i spidsen for en række events helt fra planlægning til afvikling af events.

Du får mulighed for at udvikle din faglige viden inden for EU, dine kompetencer for event-udvikling samt dine SoMe skills.

Europabevægelsen arbejder målrettet med at styrke EU-debatten i Danmark. Din praktik finder sted på Frederiksberg. Vi arrangerer dog events i hele landet, og der kan derfor være behov for rejsedage og overnatninger – dette efter aftale.

Opgaver:

  • Eventplanlægning og -afvikling
  • Opslag på SoMe
  • Kontakt med eksterne interessenter i og udenfor det politiske miljø
  • Ad hoc

Det er en fordel, hvis du har en eller flere af disse kompetencer, men ikke et krav:

  • Viden om europæisk og dansk politik
  • Kommunikationserfaring
  • SoMe-erfaring

Praktikstart er 1. februar 2023 eller efter aftale.

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning til Eventmanager Signe Møller Preisler på smp@europabevaegelsen.dk. Vi indkalder til samtaler løbende. Har du spørgsmål kontaktes ligeledes Signe Møller Preisler.

Europabevægelsen er en tværpolitisk organisation, hvor vi er uenige om meget, men enige om, at europæisk samarbejde er løsningen på mange af tidens største udfordringer. Vores medlemstal har de senere år været i hastig fremgang, og vi har i dag over 2700 medlemmer. Læs mere på europabevaegelsen.dk.