Denne gang afholdt Europabevægelsen årets landsmøde på VUC i Odense. Traditionen tro startede vi dagens program ud med sang, hvorefter landsformand Stine Bosse officielt erklærede landsmødet for åbent.

Foruden gennemgangen af det forløbne års virke, vision for den kommende periode og årsregnskab, deltog landsmødedeltagerne også i en workshop om de næste fem års prioriteringer. Her var det tydeligt, at selvom vi kan være uenige om meget, så er vi stadig enige om, at EU er den bedste løsning på de grænseoverskridende udfordringer, som vi ikke kan løse alene.

Naturligvis skulle der denne dag også vælges formand og to næstformand. Vi kan med glæde fortælle, at både landsformand Stine Bosse og de to næstformænd Jens Boe Andersen og Jens-Kristian Lütken blev genvalgt. Vi ser frem til endnu et år med jer i front!

Hos Europabevægelsen er der ikke et landsmøde uden Europakage – dagen blev derfor afsluttet med Europakage og kaffe inden afgang til Storms Pakhus i Odense, hvor vi sammen spiste aftensmad.

Europabevægelsens sekretariat takker alle for et brag af et landsmøde 2019!