Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forfatteraften med Jens Christian Grøndahl

marts 19 @ 19:00 - 20:00

Gratis

Jens Christian Grøndahl er en international og prisbelønnet (både i ind- og udland) forfatter med udgivelser i mere end 30 lande. Han er en kendt og engageret debattør omkring Europa og EU.

 

Denne aften tager han os med på en tur rundt i Europa og EU, med udgangspunkt dels i de aktuelle forhold, herunder Brexit, dels i hans trilogi om Europa, som omfatter:

 

Hjemme i Europa, – en spontan, improviserende tekst, der bevæger sig på kryds og tværs af tid og sted, fra kunst og litteratur til politik og samfund, i forsøget på at se ud over den nationale horisont.

 

Europas ambassade, som kommer ned i detaljen og vi hører om bygninger og kulturhistorie, møder forfattere, embedspersoner, flygtninge og knudepunktet Lampedusa i Italien. Gennem essayet reflekterer han over den danske velfærdsstat, sit eget liv og de mange tusinder, der søger lykken i et Europa i forandring.

 

Europa er ikke et sted, afslutter denne trilogi om Europa. Med udgangspunkt i et citat af Georg Brandes handler bogen om modsætningen mellem at føle sig som dansker og som verdensborger

Deltagelse er gratis og tilmelding skal ske senest den 8. marts 2019 til: leife.nielsen@gmail.com

Arrangementet støttes med tilskud fra Europanævnet.

Detaljer

Dato:
marts 19
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Europabevægelsen – Nordsjælland