Region København/Frederiksberg
11
okt
-
11
okt

Kulturnat

Arrangør: Region København/Frederiksberg
 
154 people viewed this event.

Gå ikke glip af Kulturnatten i Europa-Huset!

Europabevægelsen inviterer til Kulturnat i Europahuset i Gothersgade, hvor du kan opleve betagende og personlige fortællinger om kærligheden til Europa.

Dørene åbner klokken 18.00, og vi får besøg af fire forskellige oplægsholdere, som hver vil give deres bud på, hvordan deres kærlighed til Europa er opstået.

Mød blandt andre

18.00 Julie Rosenkilde, Sekretariatsleder, Nyt Europa, som vil fortælle om sit store arbejde med at sætte FN’s verdensmål på dagsordenen i det europæiske civilsamfund.

18.45 Emilie Bruun Sandbye, Perspektivredaktør og finansjournalist, Børsen, som fortæller om sine rejser i Europa, og hvilket perspektiv det har givet hende på samfundet i dag.

19.30 Morten Stausholm, tidl. Destinationschef for Spies i bl.a. Grækenland, som fortæller anekdoter og historier fra sine mange år i det græske.

20.30 Peter Parbo, formand for Europabevægelsen i København og Frederiksberg, som vil fortælle om sin store passion for Spanien, og hvordan han siden har brugt den i sit arbejde i EU.

Arrangementet løber helt til kl. 22.00 og der vil blive serveret forfriskninger hele aftenen. Oplægsholderne er også vært for deres egen favorit europæiske øl.

Så tag din ven, kollega, kone, mand eller tinderdate under armen og kig forbi Europahuset i Gothersgade til en samtale om dit og vores Europa.

 

Ingen tilmelding kræves, men Kulturpas er nødvendigt for at få adgang.

 

 

Tidspunkt

11-10-19 @ 18:00
11-10-19 @ 22:00
 

Sted

Gothersgade 115, 1123 København K
 

Venue

Europa-Huset
 

Event Category

Region København/Frederiksberg
 
 
 

Del arrangementet