Europabevægelsen
23
okt
-
27
okt

Studietur til Færøerne

Arrangør: Europabevægelsen
 
205 people viewed this event.

Vi arrangerer en studietur til Færøerne for Europabevægelsens medlemmer.

På turen besøger vi BankNordik, det færøske parlament Lagtinget, samt en heldagsudflugt til Eysturoy, hvor vi bl.a. besøger Færøernes største virksomhed Bakkafrost, som samtidig er en af verdens største lakseproducenter.

Europabevægelsens formand, Stine Bosse, er bestyrelsesformand i den færøske BankNordik. I den forbindelse har hun inviteret Europabevægelsens medlemmer til at besøge banken. Derudover vil der være rundvisning i Thorshavn, og om aftenen vil Stine møde os igen til middag.

På Færøerne er naturen altid tæt på. De høje fjelde, tørvemoser og dramatiske klipper er smukt omgivet af det brusende Atlanterhav. Luften er særligt frisk og det smukke landskab simpelthen fortryllende.

Færøerne består af en gruppe på 18 øer af vulkansk oprindelse i den nordlige del af Atlanterhavet, mellem Storbritannien, Island og Norge. Befolkningstallet er ca. 51.000, hvoraf lidt under halvdelen bor i Tórshavn kommune. Foruden færøsk er dansk også officielt sprog, men det bruges ikke af færingerne som dagligt talesprog. Færøerne er en del af Danmark, men står udenfor EU og har derfor en stor strategisk betydning i international politik. Der er med andre ord mange emner, som er spændende at forholde sig til i dette helt særlige hjørne af kongeriget.

Du kan få mere information om turen her: Færøerne

Der tages forbehold for løbende ændringer i programmet.

 

Tidspunkt

23-10-19
27-10-19
 

Sted

Færøerne
 

Venue

Færøerne
 

Event Category

Studietur
 
 
 

Del arrangementet