Vi søger en stærk eventmanager til at indgå i vores arbejde for at styrke EU-debatten i Danmark. Vi har mange spændende projekter ift. EP-valget i 2019, som du vil skulle arbejde med. Samtidig vil du skulle arbejde målrettet med bl.a. at arrangere Folkemødet, hvor Europabevægelsen har et telt. Derudover vil du være i jævnlig kontakt med vores store netværk af politiske aktører nationalt og internationalt.

I Europabevægelsen har vi en ambition om at være dagsordensættende på aktuelle politiske emner og blive endnu skarpere til at kommunikere vores budskaber. Vi søger derfor en eventmanager, som kan bidrage til at realisere vores ambitioner med iøjnefaldende events, der flugter med vores formål. Stillingen ønskes besat 2. januar 2019 eller hurtigst muligt derefter.

Dine opgaver

Som eventmanager får du stor frihed og selvbestemmelse til at planlægge og udføre spændende events. Der er højt til loftet, godt humør og masser af spændende projekter. Derfor vil dine arbejdsopgaver også variere, men i store træk bestå af følgende:

  • Idéudvikling, planlægning og afholdelse af events
  • Ansvar for Europabevægelsens deltagelse på Folkemødet
  • Dialog med samarbejdspartnere
  • Budgetplanlægning

Europabevægelsen har mange faste aktiviteter i løbet af et år, som alle bliver dit ansvarsområde. Udover Folkemødet vil du blandt andet få ansvaret for planlægningen af Ungdommens Folkemøde, Europadagen, Årets Europæer og overdragelser i forbindelse med formandskabet for Europarådet. Du vil også skulle indgå i samarbejdet med vores regionsforeninger, der løbende afholder arrangementerne over hele landet.

Endelig vil vi opfordre dig til at give os indspark til, hvordan vi kan gentænke vores eksisterende events. Kun fantasien sætter grænser!

Om os

Europabevægelsen arbejder målrettet med at styrke EU-debatten i Danmark. Vi rejser løbende rundt i hele landet og afholder debatter på alt fra ældrecentre til højskoler. Europabevægelsen er en tværpolitisk organisation, hvor vi er uenige om meget, men enige om at et samarbejdende Europa klart er at foretrække.

Vi tilbyder:

  • Udfordrende opgaver med masser af ansvar
  • Et stærkt netværk både i erhvervslivet og det politiske miljø
  • Tæt samarbejde med gode kolleger

Om dig

Der sker meget i Europabevægelsen, så vi forventer, at du kan håndtere pressede situationer og stadig bevare det gode humør. Dagene er aldrig ens, og der er altid fart over feltet. Der kommer ofte uforudsete opgaver, og planerne må ændres med kort varsel. EU sover aldrig – og det betyder, at Europabevægelsen heller ikke gør. Du skal derfor kunne lide at være i et politisk miljø med hurtige omstillinger, hvor vi ikke altid kan gå hjem kl. 16.30.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med at planlægge og udføre events
  • Er kendt med den politiske verden
  • Er struktureret, idérig og kan bevare det store overblik

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til strategisk kommunikation, markedsføring og har kørekort.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, hvor aften- og weekendarbejde vil forekomme i mindre grad. Arbejdet foregår på vores sekretariat på Rosenørns Allé på Frederiksberg.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning, CV og andre relevante papirer til landssekretær og sekretariatsleder Anne Hauge på anh@europabevaegelsen.dk senest 19. december. Samtaler afholdes løbende. Ved spørgsmål rettes de ligeledes til Anne Hauge.