Vi søger en stærk projektleder til at indgå i vores arbejde for at styrke EU-debatten i Danmark. Vi er et stærkt netværk af organisationer, foreninger og 7 ud af 9 siddende partier, der er gået sammen i netværket Vi Vil Europa, som er forankret i Den Danske Europabevægelse.

Da vores nuværende projektleder har søgt nye udfordringer, søger vi nu efter en ny projektleder, som kan løfte opgaven med at bringe projektet og netværket videre efter Europa-Parlamentsvalget.

Vi har en ambition om at være dagsordensættende på aktuelle politiske emner og blive endnu skarpere til at kommunikere vores budskaber. Vi søger derfor en projektleder, som er idérig og ikke er bange for at gå nye veje ift. at skabe oplysning og viden hos alle danskere.

Dine opgaver

Som projektleder får du stor frihed og selvbestemmelse. Projektet går ind i en ny fase, hvorfor vi leder efter den rette kandidat, der ikke er bange for at spille med de største aktører i dansk politik og erhvervsliv. Der er højt til loftet, godt humør og brug for udvikling af projektet. Derfor vil dine arbejdsopgaver også variere, men i store træk bestå af følgende:

  • Idéudvikling, planlægning og udvikling af projektet Vi Vil Europa
  • Afvikling af events med politikere, organisationer og virksomheder
  • Dialog med netværket
  • Fundraising

Om os

Projektet Vi Vil Europa er forankret i Europabevægelsen, hvor vi arbejder målrettet med at styrke EU-debatten i Danmark. Vi rejser bl.a. løbende rundt i Danmark og afholder debatter. Du kan læse mere om vores aktiviteter her: vivileuropa.dk

Europabevægelsen er en tværpolitisk medlemsorganisation og Vi Vil Europa består af en bred vifte af de største politiske aktører i Danmark. Da projektet er forankret i Europabevægelsen vil din arbejdsplads også være på Europabevægelsens sekretariat centralt i København.

Vi tilbyder

  • Udfordrende opgaver med masser af ansvar
  • Et stærkt netværk både i erhvervslivet og det politiske miljø
  • Tæt samarbejde med gode kolleger

Om dig

Der sker meget i Europabevægelsen, så vi forventer, at du kan håndtere pressede situationer og stadig bevare det gode humør. Dagene er aldrig ens, og der er altid fart over feltet. Der kommer ofte uforudsete opgaver, og planerne må ændres med kort varsel. EU sover aldrig – og det betyder, at Europabevægelsen heller ikke gør. Du skal derfor kunne lide at være i et politisk miljø med hurtige omstillinger, hvor vi ikke altid kan gå hjem kl. 16.30.

Vi forestiller os, at du

  • Har et solidt overblik over det politiske landskab
  • Er idérig og ikke bange for at udvikle projektet i nye retninger
  • Er struktureret, idérig og kan bevare det store overblik

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til strategisk kommunikation, markedsføring og har kørekort.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, hvor aften- og weekendarbejde vil forekomme. Starttidspunkt hurtigst muligt eller efter aftale.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning, CV og andre relevante papirer til landssekretær og sekretariatsleder Anne Hauge på anh@europabevaegelsen.dk senest 10. juni. Samtaler afholdes løbende. Ved spørgsmål rettes de ligeledes til Anne Hauge.