Ukraine’s new offense and EU support in the ongoing conflict

Ukraine’s new offense and EU support in the ongoing conflict

VÆR MED, når Europabevægelsen København i samarbejde med European Youth International og Europæisk Ungdom København inviterer til at spændende arrangement på Odd Fellow Palæet med flådekaptajn og militæranalytiker ved Forsvarsakademiet Alexander With. 

Arrangementet er på engelsk.

With vil give ekspertindsigt i forskellige aspekter af Ukraine-krigen:
– Konfliktens oprindelse
– Vigtige udviklinger og faser i krigen
– Potentielle udfald og deres konsekvenser
– EU’s rolle i konflikten
– Indvirkning på europæisk sikkerhed
– Konsekvenser for Danmark

Aktuelle udviklinger: Vi vil også diskutere den nylige ukrainske indtrængen på russisk territorium, analysere dens strategiske betydning og potentielle indvirkning på konfliktens dynamik.

Mad og drikke: Efter arrangementet inviteres du til en lækker middag med gullasch. Vi arbejder i øjeblikket på veganske og vegetariske muligheder for at sikre, at alle deltagere kan nyde måltidet. Drikkevarer vil også blive serveret.

Vigtig information: Dette er et gratis arrangement. Der er dog maksimal kapacitet på 50 deltagere. Vi bruger først til mølle-princippet, og derfor er det vigtigt at tilmelde sig. Du kan tilmelde dig på Facebook siden her. 

Gå ikke glip af denne mulighed for at få en dybere forståelse af en af vor tids mest betydningsfulde geopolitiske begivenheder.

Arrangement information

  Bredgade 28, København, 1260
}  august 16, 2024
  fredag, 17:30 til 20:45

Arrangør

   Europabevægelsen København, European Youth International, Europæisk Ungdom København

Arrangement lokation

Del arrangement