Ungarn og EU-formandskabet: Mød Ungarns ambassadør, Gabriella Jakab

Ungarn og EU-formandskabet: Mød Ungarns ambassadør, Gabriella Jakab

Som ved tidligere EU-formandskaber fortsætter vi traditionen med at invitere ambassadøren for det land, der har det aktuelle EU-formandskab, til at fortælle om sit land og dets planer og mål for formandskabet.

Fra den 1. juli 2024 har Ungarn stået i spidsen for arbejdet i Det Europæiske Råd, og den ungarske ambassadør i Danmark, Gabriella Jakab, har accepteret vores invitation til at komme til Aarhus. Her vil hun fortælle om både sit land og hvordan Ungarn håndterer det nuværende EU-formandskab. Ambassadøren vil naturligvis også være til rådighed for spørgsmål fra deltagerne. Efterfølgende vil der være mulighed for at netværke samt smage på lidt ungarsk vin og snacks. Der vil naturligvis også være mulighed for vand eller en kop kaffe, hvis man foretrækker det.

Ambassadøren har mange års erfaring fra tjeneste i det ungarske udenrigsministerium, inden hun blev udnævnt til ambassadør i Danmark i 2021. Hun er uddannet fra ELTE-universitetet i Budapest med en M.A. i Amerikanske Studier og en i Ungarsk Sprog og Litteratur. Derudover har hun en B.A. fra National University of Public Service. Hun har desuden gennemgået kortere uddannelsesforløb i Berlin, Göttingen, Washington D.C. og South Dakota. Ambassadøren taler flydende tysk og engelsk.

Af hensyn til traktementet vil vi gerne have, at du tilmelder dig senest den 11. november 2024. Det kan du gøre via sms til 40453413 (skriv “Ungarn”) eller via e-mail til oleqvistp@gmail.com.

Arrangementet er åbent for alle og gratis at deltage i.

Tid og sted:
Den 14. november kl. 15.30-17.30
Maritza-Salen , FO-byen
Frederiksgade 78 A (nær Rådhuspladsen) Aarhus C.

Arrangement information

  Frederiksgade 78 A, Aarhus C, Denmark
}  november 14, 2024
  torsdag, 15:30 til 17:30

Arrangør

   Europabevægelsen Østjylland og Europæisk Ungdom Aarhus

Arrangement lokation

Del arrangement