For nylig afholdt Europabevægelsen Syd- og Sønderjylland arrangement med Tysklands ambassadør i Danmark Detlev Rünger. Arrangementet blev afviklet i samarbejde med Bund Deutscher Nordschleswiger (BDN), som er en sammenslutning for det tyske mindretal i Sønderjylland.

Tyskland har formandskabet for EU frem til årsskiftet. Detlev Rünger gav i den forbindelse et unikt indblik i maskinrummet i Europa-Kommissionen og Europa-Parlamentet.

43 videbegærlige mennesker var til stede, og alt blev naturligvis afviklet i tråd med Sundhedsstyrelsens corona-anbefalinger.

Europabevægelsens sekretariat opfordrer alle interesserede regioner til at afvikle arrangementer inden for Sundhedsstyrelsens corona-anbefalinger og/eller online. For sparing kan sekretariatschef Casper Hedegaard kontaktes på +45 26 29 31 13 eller cah@europabevaegelsen.dk.

(På billedet ses fra formand for BDN Hinrich Jürgensen (TV), formand for Europabevægelsen Region Syd- og Sønderjylland Bente Witt og Tysklands ambassadør Detlev Rünger (TH)).