Casper Hedegaard tiltræder den 1. august stillingen som sekretariatschef og landssekretær hos Europabevægelsen.

Det glæder formand for Europabevægelsen Stine Bosse.

– Casper er energisk og hårdtarbejdende. Og så kan han skabe positiv kontakt til folk, han har kendt i 20 sekunder. Han tænker i partnerskaber og alliancer. Det er positivt i forhold til vores medarbejdere og Europabevægelsens mange eksterne kontaktflader, fortæller Stine Bosse.

Hedegaard er passioneret omkring det europæiske samarbejde

Stine Bosse fortæller endvidere, at Europabevægelsens førsteprioritet lige nu er den politiske kamp for en regering, der involverer sig positivt i EU-samarbejdet.

– Europabevægelsen mener, at EU-landene står stærkere sammen end hver for sig. Corona-krisen tydeliggør, at vi er dybt afhængige af, at regeringen involverer sig konstruktivt i EU-samarbejdet og lige nu en genopretning af EU’s økonomi. Det presser vi på for i Europabevægelsen – som en del af en EU-positiv alliance. Dén fælles kamp brænder Casper for, og dén kamp er han den rigtige facilitator for, siger Stine Bosse.

“Vi skal bygge videre på vores succes”

Casper Hedegaard er uddannet cand.merc med speciale i International Marketing and Management fra CBS og kommer med erfaring fra erhvervslivet og fra politik. Han har tidligere arbejdet med marketing, strategi og projektledelse i både ind- og udland. Senest har han haft rollen som eventansvarlig hos Europabevægelsen.

– Jeg glæder mig meget til at være med til at sætte retningen for Europabevægelsen, som er en organisation, jeg i forvejen kender rigtig godt. Vi er et fantastisk hold. Vi har helt objektivt under corona-krisens forløb oplevet en medlemsfremgang, der er meget større end sædvanligt, og nu skal vi bygge videre på vores succes, siger Casper Hedegaard.