AFLYST! Besøg på Ressource City i Næstved

AFLYST! Besøg på Ressource City i Næstved

BESØGET ER DESVÆRRE AFLYST

Kom med og få et indblik i hvordan Næstved Kommune med støtte fra EU arbejder med bæredygtig grøn byudvikling

I perioden 2017-2021 er der i Næstved gennemført et projekt under overskriften ”Mærk Næstved – Bæredygtig grøn byudvikling med innovative affaldsløsninger og reduktion af energiforbruget i Næstved”. Det samlede budget for projektet har været på godt 10 mio. kr., hvoraf EU´s regionalfond har bidraget med godt halvdelen. Der er også efterfølgende givet EU-tilskud til projekterne Green Change Zealand og Grøn Cirkulær Omstilling.

Programmet for besøget, der finder sted lørdag den 20. august, er:
Vi mødes kl. 12 i Næstved Kommunes lokaler på adressen Maglemølle 31, Næstved, og spiser frokost. Under frokosten vil der være et oplæg fra tidligere borgmester i Næstved Henning Jensen.
Kl. 13-14 vil der være et oplæg om Næstved Kommune, Ressource City og om grønne EU-projekter i Næstved med spørgsmål og diskussion undervejs.
Herefter går vi en kort tur til virksomheden Reiling Glasrecycling, Maglemølle 60, hvor der fra kl. 14.30- 15.45 vil der være en rundvisning med fabrikschef Jesper Blicher-Nordkvist som guide. Der vil blive udleveret sikkerhedssko og veste til brug under besøget.

Deltagelse i arrangementet er gratis. Dog ikke drikkevarer til frokosten.

Tilmelding sker på mail senest den 10. august til næstformand Erik J. M. Pedersen, e-mail ejm@pedersen.mail.dk eller på telefon 36490156.
Hurtig tilmelding tilrådes, da antallet af pladser er begrænset.

Arrangement information

  Maglemølle 31, Næstved
}  august 20, 2022
  lørdag, 12:00 til 15:45
  ejm@pedersen.mail.dk

Arrangør

   Europabevægelsen Københavns Omegn
  ejm@pedersen.mail.dk

Del arrangement