Dagen efter valget – spidskandidatdebat

Dagen efter valget – spidskandidatdebat

Den 9. juni går vi alle til valgurnerne, for at beslutte hvilke 15 danskere vi skal give ansvaret for den danske stemme i EU.

Dagen efter valget, den 10. juni, inviterer vi alle spidskandidater der bliver valgt ind, til en debat. Her kigger vi kort på den netop overståede valgkamp, og derefter vender vi blikket frem – Hvordan ser resultatet ud i resten af Europa? Hvordan kommer Europa-Parlamentet til at konstituere sig? Og hvordan kommer den nye Europa-Kommission til at se ud? Hvad kommer der til at ske de næste fem år? Alt dette tager vi et kig på sammen med de nye medlemmer af Europa-Parlamentet, inden de drager til Bruxelles.

Debatten finder sted den 10. juni kl. 11.00-12.30 hos Finans Danmarks, Amaliegade 7, 1256 København.

Vi har inviteret alle spidskandidater, og skulle de blive valgt, forventer vi følgende deltagere til debatten: Christel Schaldemose (S), Sigrid Friis (RV), Niels Flemming Hansen (K), Kira Marie Peter-Hansen (SF), Henrik Dahl (LA), Stine Bosse (M), Morten Løkkegaard (V), Kristoffer Storm (DD) og Per Clausen (EL).

Har du spørgsmål til arrangementet , kan du kontakte Eventmanager Signe Møller Preisler på mail smp@europabevaegelsen.dk.Arrangement information

  Amaliegade 7, København, 1256
}  juni 10, 2024
  mandag, 11:00 til 12:30

Arrangør

   Europabevægelsen

Arrangement lokation

Del arrangement