Debatarrangement – Aarhus Universitet

Debatarrangement – Aarhus Universitet

VÆR MED, når Europabevægelsen og ni partier varmer op til Europa-parlamentsvalget den 9. juni 2024, med en turné rundt i Danmark.

I samarbejde med Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne besøger vi de danske universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, med livlige og spændende arrangementer. Du får muligheden for at møde spidskandidaterne til Europaparlamentsvalget, og stille dem alle de skarpe spørgsmål som du brænder inde med.

Den 19. marts, kl. 18:15 til 20:00 besøger vi Aarhus Universitet, hvor vi i samarbejde med Politologisk forening afholder en spændende debat, der sætter fokus på aktuelle EU-emner.

Sæt kryds i kalenderen og vær med til at forme fremtidens Europa.

Det vil være let forplejning til debatten.

Kort om Europa Parlamentet
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består, efter valget, af 720 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Til debatten deltager Ludvig Goldschmidt (EL), Magnus Ulf Flensborg (SF), Mathias Niebuhr (S), Sigrid Friis (RV), Stine Bosse (M), Ulla Tørnæs (V), Niels Flemming Hansen (KF), Henrik Dahl (LA) og Magnus Bigum (DD). 

Debatten kommer til at foregå på i Bygning 1412 i skolens Aula.

Du tilmelder dig debatten her.
Se mere på Together EU her.

Ansvaret for indholdet er alene Europabevægelsens.

Arrangement information

  Nordre Ringgade 4, Aarhus C, 8000, Denmark
}  marts 19, 2024
  tirsdag, 18:15 til 20:00

Arrangør

   Europabevægelsen

Del arrangement