Debatarrangement – Danske Bank Odense

Debatarrangement – Danske Bank Odense

VÆR MED, når Europabevægelsen og ni partier varmer op til Europa-parlamentsvalget den 9. juni 2024, med en turné rundt i Danmark.

Derfor inviterer vi dig til en særlig begivenhed hos Danske Bank i Odense, d. 3. april kl. 16.30-18.00, hvor vi sætter fokus på EU-politik, demokrati og borgerdeltagelse.

Til debatten deltager en kandidat fra Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Konservative Folkepartiet, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne, der alle stiller op til valget. Du får muligheden for at være med og stille spørgsmål til kandidaterne, og bliv en del af den spændende debat, der er med til at skabe et stærkere og mere repræsentativt Europa.

Kort om Europa Parlamentet
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består, efter valget, af 720 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Da der er et begrænset antal pladser, er det vigtigt at du tilmelder dig debatten nedenfor.

Til debatten deltager Ludvig Goldschmidt (EL), Magnus Ulf Flensborg (SF), Maria Radoor (S), Jan Werner Mathiasen (RV), Frederik Lau Petersen (M), Carsten Kismeyer (V), John Hoppe (KF), Helle Jensen (LA) og Bent Juel Sørensen (DD)

Du tilmelder dig debatten her.
Se mere på Together EU her.

Ansvaret for indholdet er alene Europabevægelsens.

Arrangement information

  Albani Torv 2, Odense C, 5000, Denmark
}  april 03, 2024
  onsdag, 16:30 til 18:00

Arrangør

   Europabevægelsen

Del arrangement