Debatarrangement – Nørgaards Højskole

Debatarrangement – Nørgaards Højskole

I forbindelse med Europa-Parlamentsvalget i 2024, tager Europabevægelsen på Danmarksturné med valgdebatter. I samarbejde med Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance, Danmarksdemokraterne besøger vi undervisningsinstitutioner og andre samlingspunkter med livlige og spændende arrangementer.

Under disse besøg tilbydes eleverne og studerende spændende og interaktive debatter, der sætter fokus på aktuelle EU-emner, om at skabe en demokratisk bevidsthed samt en forståelse af hvordan vores europæiske demokrati fungerer og påvirker vores dagligdag. Den 8. marts besøger vi Nørgaards Højskole.

Kort om Europa Parlamentet
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består, efter valget, af 720 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Arrangement information

  Vestre Ringvej 9, Bjerringbro, 8850, Denmark
}  marts 08, 2024
  fredag, 14:30 til 16:00

Arrangør

   Europabevægelsen

Arrangement lokation

Del arrangement