Debatarrangement – Roskilde Universitet

Debatarrangement – Roskilde Universitet

VÆR MED, når Europabevægelsen og ni partier varmer op til Europa-parlamentsvalget den 9. juni 2024, med en turné rundt i Danmark. 

I samarbejde med Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne besøger vi de danske universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, med livlige og spændende arrangementer. Du får muligheden for at møde spidskandidaterne til Europaparlamentsvalget, og stille dem alle de skarpe spørgsmål som du brænder inde med.  

Den 11. april kl. 14.15-16.00 besøger vi Roskilde Universitet, hvor vi afholder en spændende debat, der sætter fokus på aktuelle EU-emner. 

Sæt kryds i kalenderen og vær med til at forme fremtidens Europa.  

Det vil være let forplejning til debatten.  

Kort om Europa Parlamentet
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består, efter valget, af 720 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Til debatten deltager Per Clausen (EL), Ukendt (SF), Mathias Niebuhr (S), Sigrid Friis (RV), Stine Bosse (M), Julie Hassing (V), Niels Flemming Hansen (KF), Henrik Dahl (LA) og Kristoffer Storm (DD). 

Debatten vil foregå i Auditorium 25.2-035 i bygning 25.

Du tilmelder dig debatten her.
Se mere på Together EU her.

Ansvaret for indholdet er alene Europabevægelsens.

Arrangement information

  Universitetsvej 1, Roskilde, 4000, Denmark
}  april 11, 2024
  torsdag, 14:15 til 16:00

Arrangør

   Europabevægelsen

Del arrangement