Debatarrangement – Suhrs Højskole

Debatarrangement – Suhrs Højskole

VÆR MED, når Europabevægelsen og ni partier varmer op til Europa-parlamentsvalget den 9. juni 2024, med en turné rundt i Danmark. I samarbejde med Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne besøger vi uddannelsesinstitutioner og andre samlingspunkter med livlige og spændende arrangementer. Du inviteres til en spændende politisk debat om EU’s fremtid, der rækker ud over klasselokalets grænser.

Sæt kryds i kalenderen d. 16. april kl. 14.45-16.15 når vi besøger Suhrs Højskole og vær med til at udforske EU’s betydning for samfundet, uddannelse og kultur. Diskutér, del dine tanker og få indflydelse på Europas fremtid! Uanset om du er politisk garvet eller førstegangsvælger – dette er din chance for at blive hørt.

Kort om Europa Parlamentet
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består, efter valget, af 720 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Til debatten deltager Ludvig Goldschmidt (EL),TBA (SF), Niels Christian Dahl (S), Anne-Sofie Sadolin Henningsen (RV), Bergur Løkke Rasmussen (M), Marianne Lynghøj (V), Barbara Engelstoft (KF), Martin Sibast (LA) og Nicklas Fritz (DD). 

Se mere på Together EU her.

Ansvaret for indholdet er alene Europabevægelsens.

Arrangement information

Arrangør

Del arrangement