Det Spanske EU-formandskab

Det Spanske EU-formandskab

Vær med når vi afholder et spændende arrangement, hvor vi sætter fokus på det spanske EU-formandskab med viceambassadør Fernando Alonso Navaridas.

Fernando Alonso Navaridas har været med i planlægningen af det spanske EU-formandskab og han vil derfor give et dybdegående indblik i de kommende spanske prioriteter for EU-formandskabet. Derudover vil Fernando Alonso Navaridas også fremhæve Spaniens særlige forhold til Latinamerika, Spaniens rolle som brobygger mellem EU og det store overvejende spansktalende kontinent samt betydningen af Mercosur-aftalen og de miljømæssige udfordringer vi blandt andet ser i Amazonas.

Fernando Alonso Navaridas har en uddannelse i folkeret fra Strassbourg og har været i den spanske udenrigstjeneste i 25 år, hvor han blandt andet har været ambassadør i Afrika og arbejdet i udenrigsministeriets afdeling for Latinamerika.

Efter oplægget, på en lille time, vil der være fri lejlighed til at stille spørgsmål.

Der vil blive serveret lidt spansk tapas og spansk vin til alle tilmeldte.

Af hensyn til serveringen beder vi alle, der ønsker at deltage, om at tilmelde sig til Kurt Nielsen på mail kurtnielsen.kn@gmail.com eller tlf. 29 28 80 73.

Tid og sted:
Kl. 15-17
Stiften Lounge, FO-byen. Frederiksgade 78b, Aarhus, 8000.

Finansieret med tilskud fra Europa-Nævnet. Ansvaret for indholdet er alene tilskudsmodtagers

Arrangement information

  Frederiksgade 78b, Aarhus, 8000
}  oktober 06, 2023
  fredag, 15:00 til 17:00

Arrangør

Arrangement lokation

Del arrangement