EU-dagen i Mariager

EU-dagen i Mariager

Kom med til et brag af en demokratifest når Europabevægelsen inviterer til EU-dagen i Mariager den 28. august 2021 🇪🇺 🇩🇰

Som opvarmning til det store europæiske folkemøde i Mariager 2022 – Political Festival of Europe – arrangerer Europabevægelsen en lille dansk éndagsudgave. Læs mere om Political Festival of Europe her 🇪🇺

Til EU-Dagen i august inviterer Europabevægelsen danskere, politikere, virksomheder og organisationer til den gamle købstad Mariager, hvor vi i uformelle og smukke rammer sætter det europæiske fællesskab på dagsordenen.

Gå ind på hjemmesiden og få mere information og skriv dig op til nyhedsbrevet: https://www.eu-dagen.dk/

På Mariager Havn etablerer vi forskellige temascener, hvor vi sætter fokus på nogle af de store emner, der fylder i EU-debatten lige nu: klima, sundhed og digitalisering. Derudover udvides der måske med flere temascener – følg med her for at være den første til at høre nyt!

EU-dagen er for dig, der har en interesse i den europæiske debat, og som gerne vil opleve politikere og eksperter helt tæt på, når der debatteres EU. EU-dagen er for dig, der synes, det kunne være spændende at opleve en debat eller to i solen med en øl i hånden.EU-dagen er et åbent og gratis arrangement, hvor alle er velkomne – uanset politisk holdning.

Europabevægelsen holder øje med sundhedsmyndighedernes anbefalinger og arrangementet tilpasses i henhold til gældende retningslinjer.

Programmet opdateres løbende.
Vi glæder os til at se dig! 🇪🇺 🇩🇰

Arrangement information

  Ny Havnevej 4, Mariager, 9550
}  august 28, 2021
  lørdag, 10:00 til 19:00
  https://www.eu-dagen.dk/
  smp@europabevaegelsen.dk
   Ledige pladser: 2500

Arrangør

   Den Danske Europabevægelse
  smp@europabevaegelsen.dk

Arrangement lokation

Del arrangement