EUROPA I BYEN – Køge 21. september

EUROPA I BYEN – Køge 21. september

Vi sætter EU og Europa på dagsorden en hel dag. Kom med når Europabevægelsen besøger ungdomsuddannelser, virksomheder og andre sjove steder i byer rundt i Danmark. I løbet af en uge sætter vi gang i EU-snakken mellem lokale borgere, politikere og virksomheder. Hør om hvordan EU-samarbejdet påvirker en lokal virksomhed, hvilke dagsordener der fylder lige nu i EU og hvordan fremtidens Europa kan se ud. Dagene bliver fyldt med god stemning, hyggelige stunder og masser af kage.

Program for Køge den 21. september 

10.00-11.30: Køge Handelsgymnasium (tilmelding nødvendig)
Europabevægelsen samt EU-ordfører for Venstre Kim Valentin (V) besøger Køge Handelsgymnasium. Her vil man lave en fælles dialog om EU’s fremtid med gymnasieeleverne.

13.00-14.00: Ingemann Components A/S (tilmelding nødvendig)
Vil du blive klogere på belysningsindustrien og hvad man gør, når Corona rammer Danmark? Så vær med når vi besøger Ingemann Components. Ingemann Components producerer specialiserede løsninger til belysningsindustrien i hele Nordeuropa. Ingemann Components har de senere år specialiseret virksomheden. De har investeret i ny avanceret teknologi og ansat højtuddannet personale inden for optiske løsninger til belysning. Da coronakrisen ramte Danmark, formåede Ingemann Components hurtigt at samle alle relevante medarbejderressourcer og omlægge den ledige kapacitet for at producere ansigtsvisirer i plast til brug for sundhedssektoren.

15.00-17.00: Torvet i Køge
Kom ned på det lokale torv og få en hyggelig snak omkring Europa. Vi giver kage og kaffe og står klar med god stemning og sjove aktiviteter.

Tilmelding senest den 20. september, for at deltage på ungdomsuddannelser og virksomhedsbesøg.

Arrangementet er støttet af Europa-nævnet.

Tilmeld dig EU i byen – Køge


Køge – 21. september

Vi vil gerne kontakt dig med info vedr. din tilmelding til EU i byen.


Du kan altid afmelde mails ved at benytte linket i bunden af vores emails.

Vi bruger Mailchimp til denne tilmeldingsformular. Læs mere om Mailchimp’s privatlivserklæring her.


Arrangementet afholdes med tilskud fra Europa-Nævnet

Arrangement information

  Køge
}  september 21, 2021
  tirsdag, 10:00 til 18:00
  khv@europabevaegelsen.dk

Arrangør

   Europabevægelsen
  khv@europabevaegelsen.dk

Del arrangement