EUROPA I BYEN – Odense 22. september

EUROPA I BYEN – Odense 22. september

Vi sætter EU og Europa på dagsorden en hel dag. Kom med når Europabevægelsen besøger ungdomsuddannelser, virksomheder og andre sjove steder i byer rundt i Danmark. I løbet af en uge sætter vi gang i EU-snakken mellem lokale borgere, politikere og virksomheder. Hør om hvordan EU-samarbejdet påvirker en lokal virksomhed, hvilke dagsordener der fylder lige nu i EU og hvordan fremtidens Europa kan se ud. Dagene bliver fyldt med god stemning, hyggelige stunder og masser af kage.

Program for Odense den 22. september 

11.30-12.00: Odense Katedralskole (tilmelding nødvendig)
De unge er fremtidens Europa. Kom med når vi sætter gang i EU-debatten med de unge og hører om hvordan de kunne ønske at fremtidens Europa ser ud.

13.30-14.30: Proxima Centauri (tilmelding nødvendig)
Vidste du, at danske grisetarme sejles til Kina, måles i hånden og sejles retur, inden de ender som pølser i køledisken? Proxima Centauri har opfundet en maskine, der kan måle tarmene automatisk direkte på slagteriet. Maskinen er et eminent billede på, hvordan mere effektiv produktion i industrien kan spare miljøet for store belastninger. Kom med og hør meget mere om dette og hvordan det er for en lille virksomhed i Odense at modtage EU-støtte.

15.00-17.00: Torv – Flakhaven
Kom ned på det lokale torv og få en hyggelig snak omkring Europa. Vi giver kage og kaffe og står klar med god stemning og sjove aktiviteter.

19.00-20.00: Studenterhus Odense
Hvornår blev EU grundlagt? Hvor mange danske Europaparlamentariker er der? Ved du dette? Kom med til dagens sidste arrangement, hvor vi laver EU-quiz. Her kan du enten bevise hvor meget viden du har inden for EU og Europa eller blive klogere på alverdens spørgsmål. 

Tilmelding senest den 21. september, for at deltage på ungdomsuddannelser og virksomhedsbesøg.

Arrangementet er støttet af Europa-nævnet.

Tilmeld dig EU i byen – Odense


Odense – 22. september

Vi vil gerne kontakt dig med info vedr. din tilmelding til EU i byen.


Du kan altid afmelde mails ved at benytte linket i bunden af vores emails.

Vi bruger Mailchimp til denne tilmeldingsformular. Læs mere om Mailchimp’s privatlivserklæring her.


Arrangementet afholdes med tilskud fra Europa-Nævnet

Arrangement information

  Odense
}  september 22, 2021
  onsdag, 11:30 til 20:00
  khv@europabevaegelsen.dk

Arrangør

   Europabevægelsen
  khv@europabevaegelsen.dk

Del arrangement