EUROPA I BYEN – Roskilde 20. september

EUROPA I BYEN – Roskilde 20. september

Vi sætter EU og Europa på dagsorden en hel dag. Kom med når Europabevægelsen besøger ungdomsuddannelser, virksomheder og andre sjove steder i byer rundt i Danmark. I løbet af en uge sætter vi gang i EU-snakken mellem lokale borgere, politikere og virksomheder. Hør om hvordan EU-samarbejdet påvirker en lokal virksomhed, hvilke dagsordener der fylder lige nu i EU og hvordan fremtidens Europa kan se ud. Dagene bliver fyldt med god stemning, hyggelige stunder og masser af kage.

Program for Roskilde den 20. september 

10.00-11.30: Roskilde Handelsskole (tilmelding nødvendig)
De unge er fremtidens Europa. Kom med når vi sætter gang i EU-debatten med de unge og hører om hvordan de kunne ønske at fremtidens Europa ser ud.

12.00-13.30: Roskilde Gymnasium (tilmelding nødvendig)
Sammen med Linea Søgaard-Lidell (MEP, Venstre) sætter vi kan i snakken med gymnasieeleverne. Her vil man have en fælles dialog om EU’s fremtid med gymnasieeleverne.

14.00-15.15: AquaGreen (tilmelding nødvendig)
Sammen med Linea Søgaard-Lidell skal vi blive klogere på Co2, grøn omstilling og gødning, når vi besøger AquaGreen. AquaGreen har udviklet en pyrolyse-teknologi, der gør spildevandsslam med for store mængder fosfor, medicinrester og mikroplast til mere miljørigtig fast gødning til landbruget uden medicinrester og mikroplast, mens fosfor bliver nemmere at dosere. Det korte af det lange er, at AquaGreen har et kæmpe potentiale på verdensplan, fordi de kan reducere landbrugets co2 udledning med 50 pct., nedsætte udledningen af medicinrester og modvirke fosfor-forurening, samt redistribuere fosfor til de steder fosforen er kommet fra.

16.00-18.00: Torvet – foran domkirken
Kom ned på det lokale torv og få en hyggelig snak omkring Europa med Europabevægelsen og Linea Søgaard-Lidell. Vi giver kage og kaffe og står klar med god stemning og sjove aktiviteter.

Tilmelding senest den 19. september, for at deltage på ungdomsuddannelser og virksomhedsbesøg.

Arrangementet er støttet af Europa-nævnet.

Tilmeld dig EU i byen – Roskilde


Roskilde – 20. september

Vi vil gerne kontakt dig med info vedr. din tilmelding til EU i byen.


Du kan altid afmelde mails ved at benytte linket i bunden af vores emails.

Vi bruger Mailchimp til denne tilmeldingsformular. Læs mere om Mailchimp’s privatlivserklæring her.


Arrangementet afholdes med tilskud fra Europa-Nævnet

Arrangement information

  Roskilde
}  september 20, 2021
  mandag, 10:00 til 18:00
  khv@europabevaegelsen.dk

Arrangør

   Europabevægelsen
  khv@europabevaegelsen.dk

Del arrangement