Fagbevægelsen og EU

Fagbevægelsen og EU

Mød Bente Sorgenfrey,  næstformand Europabevægelsen, i debat med Ole  Nors, næstformand 3-F’s transportgruppe Aalborg.

Tid: Den 24. april 2023 kl. 17-19
Sted: Stiftens Lounge i FO-byen, Frederiksgade 78 B (nær Rådhuspladsen), Aarhus

Fagbevægelsen og EU.
EU’s initiativer på det arbejdsretlige område har på mange måder påvirket det danske arbejdsmarked. Det gælder det psykiske og fysisk arbejdsmiljø, arbejdstid og lønmodtagerrettigheder for grupper på kanten af den danske model. EU’s ligestillings- og antidiskriminationstiltag har også påvirket den danske debat og lovgivning, og på den måde bidraget til at fremme anti-diskrimination på arbejdsmarkedet. Og ikke mindst har debatten om en EU-mindsteløn vakt stor debat i forhold til den danske model. Men hvordan påvirker EU fagbevægelsen i Danmark og EU? Og interesserer den danske fagbevægelse sig overhovedet tilstrækkeligt for denne udvikling?

Det har vi inviteret tidligere næstformand i FH Bente Sorgenfrey og næstformand 3F-Aalborgs transportgruppe Ole Nors til at fortælle om og debattere. Bente er i dag næstformand i Europabevægelsen i Danmark og har mange års erfaring fra EU-politisk arbejde i fagbevægelsen. Ole er er talsmand for 3F Aalborgs EU udvalg og medlem af 3F´s hovedbestyrelse.

Tilmelding: Der vil være en sandwich og drikkevarer til arrangementet. Af hensyn til traktementet bedes du tilmelde dig via sms på 40453413 eller e-mail oleqvistp@gmail.com. Alle er velkommen. Arrangementet er offentligt og gratis.

Arrangement information

  Frederiksgade 78 B, Aarhus, 8000
}  april 24, 2023
  mandag, 17:00 til 19:00

Arrangør

   Europabevægelsen Østjylland & Europæisk Ungdom Aarhus

Del arrangement