Gå-hjem-møde på Den Franske Ambassade: Hvad vil Frankrig med EU?

Gå-hjem-møde på Den Franske Ambassade: Hvad vil Frankrig med EU?

Kom med på Den Franske Ambassade og bliv klogere på Frankrigs prioriteter for deres formandskab af EU-rådet når Stine Bosse og Chargé d’affaires ad interim, Frederic Rimoux drøfter hvordan Frankrig vil påtage sig rollen under formandskabet for EU-rådet.

EU’s medlemslande skiftes til at varetage formandskabet for Ministerrådet, også kaldet EU-rådet, for et halvt år ad gangen. I foråret 2022 har Frankrig formandskabet for EU-rådet. Den franske præsident, Emmanuel Macron, har mange og store ambitioner, når Frankrig har formandskabet for EU. Frankrig vil blandt andet rette fokus på EU’s forsvarsstrategi, mindsteløn og behovet for bedre grænsekontrol. I forbindelse med formandsskiftet har Frankrig offentliggjort deres prioriteter. Under sloganet ”genopretning, styrke og tilhørsforhold” vil det franske formandskabs med sine prioriteter fokusere på tre hovedemner: 1) Europas suverænitet, 2) klima, social og digital omstilling og 3) Europas fremtid.

Gå-hjem-mødet finder sted inde på den Franske Ambassade, der har til huse i det Thott’ske Palæ på Kongens Nytorv i København. Ud over at få et sjældendent kig indenfor på palæet, får du her også mulighed for at få et unikt indblik i Frankrigs prioriteringer samtidig med at du får mulighed for at opleve en af de smukkeste bygninger i København.

Gå-hjem-mødet starter med en drøftelse om det Franske formandskab, hvorefter ambassaden byder på en forfriskning og mulighed for netværk.  

For at deltage SKAL man være tilmeldt – Tilmelding senest d. 28. februar
Da arrangementet foregår på en ambassade, skal der fremvises billede-ID, og man skal stå på listen over tilmeldte. Er man ikke tilmeldt, eller har man glemt sit billede-ID, kan man desværre ikke blive lukket ind.

Der er et begrænset antal pladser.
Arrangementet er på engelsk.

Tilmelding

* skal udfyldes


Ønsker du at modtage Europabevægelsens nyhedsbrev?


Du kan altid afmelde dig igen, ved at trykke på linket i bunden af Europabevægelsens emails.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at tilmelde dig nedenfor, godkender du at dine informationer vil blive overført til og bearbejdet i Mailchimp. Læs mere om Mailchimps privatlivspolitik her.


Arrangement information

  Kongens Nytorv 4, København K, 1050
}  marts 01, 2022
  tirsdag, 17:00 til 18:30

Arrangør

Del arrangement