Mød Debatbussen når den besøger Vejle tirsdag d. 15. marts

Mød Debatbussen når den besøger Vejle tirsdag d. 15. marts

Europabevægelsen har et mål om at få engageret flere borgere i EU-debatten. Med Debatbussen håber vi, at få flere med i debatten, da vi på anderledes vis vil forsøge at engagere den brede befolkning. Vi skaber et format, der ligger op til en uformel diskussion om fremtidens Europa.

Vejle
Tirsdag d. 15. marts
I Vejle besøger vi Grejsdalens Efterskole om formiddagen. Her giver vi de unge muligheden for at deltage i EU-debatten og komme med forslag til deres Europas fremtid, i sjove og spændende rammer.

Om eftermiddag kl. 13-17 parkerer Debatbussen på Søndertorv, hvor vi med konkurrencer og lege, giver borgerne muligheden for at komme med deres egne forslag til hvordan deres Europas fremtid skal se ud.

Debatbussen er en minibus der pyntes, så den vil kunne genkendes, når den kører rundt i landet. Her vil den vække opsigt og være centrum for at starte debatten om Europas Fremtid. Debatten om Europas fremtid er en vigtig debat, der ved borgerinddragelse giver mulighed for at europæerne bliver engageret i EU-debatten.

Debatbussen er et projekt, der er lavet som en del af det der hedder Konferencen om Europas Fremtid. Dette er et projekt, som formanden for Europa-Kommissionen Ursula von der Leyen gjorde til sin mærkesag, og som har til formål at give EU-borgerne muligheden for at blive hørt i debatten. Alle forsalg der bliver samlet ind til disse arrangementer, bliver taget op til diskussion i nogle udvalg, som så herefter laver en anbefaling til hvordan EU kan bruge disse forslag.

Med Debatbussen besøger vi 7 forskellige byer i Danmark fra d. 12. marts til den 19. marts. Vi besøger Roskilde, Svendborg, Vejle, Herning, Struer, Kolding og Næstved. I disse byer har du muligheden for at møde os på torvet, og få en snak om dit EU, hvor du kan komme med helt konkrete ideer til, hvordan fremtidens EU skal se ud.

Vi glæder os til at se dig!

Page Title


Bliv Medlem af Europabevægelsen

Arrangement information

}  marts 15, 2022
  tirsdag, 13:00 til 17:00

Arrangør

   Den Danske Europabevægelse

Del arrangement