Mød din kandidat

Mød din kandidat

Europabevægelsen præsenterer en spændende aften i samarbejde med Toga Vinstue i hjertet af København. Direktør for Europabevægelsen, Jan Helmer, samler politisk interesserede og engagerede borgere til en samtale om det kommende Europa-Parlamentsvalg.

I en afslappet og indbydende atmosfære taler Jan Helmer med tre fremtrædende kandidater til det kommende valg. Vi kommer omkring valgkampen, visioner for Europas fremtid, de udfordringer, der står foran EU, og de muligheder, som det europæiske samarbejde kan bringe med sig.

Aftenens samtaler er med

Mathias Niebuhr (S) kl. 18.00
Morten Løkkegaard (V) kl. 19.00
Niels Flemming Hansen (K) kl. 20.00

Efter samtalen fortsætter aftenen, når kandidaterne indtager baren for at agere gæstebartendere. Med smil på læberne og en åben dialog fortsætter de samtalen med de tilstedeværende gæster, der får mulighed for at stille spørgsmål, dele meninger og måske endda få en autentisk fornemmelse af de kommende politiske repræsentanter.

Det bliver en aften fyldt med engagement, dialog og muligheden for at blive mere direkte involveret i den politiske proces på europæisk niveau. Toga Vinstue forvandles til et mødested for dem, der ønsker at gøre en forskel og forme Europas fremtid.

Arrangement information

  Store Kirkestræde 3, København, 1073, Denmark
}  maj 02, 2024
  torsdag, 18:00 til 21:00

Arrangør

   Europabevægelsen

Arrangement lokation

Del arrangement