Rejse til World Economic Forum i Davos & Liechtenstein 16. – 18. januar 2024

Rejse til World Economic Forum i Davos & Liechtenstein 16. – 18. januar 2024

Tag med Europabevægelsen og andre verdensledere til World Economic Forum i Davos.

Under World Economic Forum er hovedgaden i Davos omdannet til et globalt folkemøde, hvor virksomheder, lande og organisationer har pavilloner med debatter og talks.
Her kan man møde ministre og beslutningstagere fra hele verden, og de fleste events er åbne for offentligheden.

Onsdag d. 17. januar 10.00-17.00 går vi rundt i Davos og deltager i det som lyder spændende. Vi vil dog på forhånd forsøge at udarbejde et overblik over, hvad der foregår og på hvilke tidspunkter.

Europabevægelsens formand Jens-Kristian Lütken er delegationsleder på denne enestående medlemsrejse, som er arrangeret af Kirsten og Kenneth Finsen.

Verdens Økonomiske Forum (World Economic Forum) er en schweizisk fond, der driver et diskussionsforum for udforskning af verdens økonomiske problemstillinger. Fondet blev etableret i 1971 af tyskeren Klaus Schwab og har hovedsæde i Genève. World Economic Forum danner ramme om topmøder, hvor verdensledere bl.a. drøfter økonomiske og politiske spørgsmål. Visionen er at skabe et stærkt netværk blandt alle verdens topledere.

Europabevægelsen sætter dig igen på 1. række.

Turen inkluderer:
• Flyrejse tur-retur, 2 overnatninger på 3-4* hoteller i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, egen bus på hele turen, besøg og entreer, samt 2 x aftensmåltider på hotellet.

Pris pr. deltager i delt dobbeltværelse kr. 7.490
Tillæg for enkeltværelse kr. 900

Læs det fulde program her.

Tilmelding via formularen herunder eller på link her.

 

Arrangement information

}  januar 16, 2024 til januar 18, 2024
  tirsdag, 05:51 til 05:51

Arrangør

Del arrangement