Studietur til Bruxelles 4.– 6. september 2024

Studietur til Bruxelles 4.– 6. september 2024

Det er med stor glæde, at Europabevægelsen og Toga Vinstue Travels i samarbejde nu kan invitere dig på en studietur til Bruxelles. Denne tur er derfor krydret med en række besøg i Bruxelles mange øl-barer.

Vi har arbejdet hårdt for at sammensætte en spændende og informativ rejse, der vil give dig mulighed for at opleve Europas hjerte på en helt ny måde.

Morten Løkkegaard har venligt inviteret os til at udforske de indre kroge af EU’s hovedstad, og denne gang er der en ekstra bonus. Vi vil også besøge det belgiske parlament, Senaat, for at få et dybere indblik i Belgisk politik og beslutningsprocesser.

Men det stopper ikke der. Dansk Erhverv og Landbrug og Fødevarer har også sagt ja til at møde os og dele deres perspektiver på Europas fremtid. Dette betyder, at der er mange nye spændende emner på menuen, og vi er sikre på, at du vil finde det både inspirerende og
tankevækkende.

Europabevægelsen er dedikeret til at sætte dig i første række, og denne tur er ingen undtagelse. Kirsten og Kenneth Finsen vil være vores erfarne rejseledere og sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse.

Pris per person i delt dobbeltværelse DKK 3.980, –
Tillæg for enkeltværelse DKK 1.180, –

Prisen inkluderer:
Flyrejse tur-retur
2 overnatninger i delt dobbeltværelse, inkl. morgenmad
2 x 3-retters middage

Læs det fulde program her

Arrangement information

}  september 04, 2024 til september 06, 2024
  onsdag, 09:38 til 09:38

Arrangør

   Europabevægelsen

Del arrangement