Studietur til Makedonien 26. april – 1. maj 2024

Studietur til Makedonien  26. april – 1. maj 2024

Makedonien i en nøddeskal – ALL INCLUSIVE!

Besøg i parlamentet, udenrigsministeriet, hos erhvervslivet, overnatninger på vingårde, vinsmagninger, bådture, grottebesøg, svævebane – og lækker mad.

Det er den helt store menu, vi igen disker op med.

Efter den store succes i september 2023, og på mange opfordringer, har vi valgt at gentage turen.

Makedonien er i disse år inde i en rivende udvikling, med mange og store reformer gennemført. NATO-medlemskabet blev en realitet i 2020, og 80% af EU-lovgivning er implementeret, ligesom der er taget store skridt for et bedre miljø og en grøn omstilling.
Vi har god kontakt til Makedoniens ambassadør i Danmark, til medlemmer af parlamentet, og til toppen af erhvervslivet, så vi kan godt love nogle spændende møder.
Vi vil på turen også møde tidligere finansminister, økonomiprofessor Dragan Tevdovski Dragan og hans kone Anita, som er arkitekt. De vil fortælle os om livet i Makedonien i sammenligning med Danmark. De har boet et lille års tid i Aarhus, hvor Dragan var på et post-doc ophold på Aarhus Universitet.
Kirsten og Kenneth Finsen er igen arrangører og turledere på denne studietur.

Jarl Cordua skrev:
”Jeg kan anbefale turen til Nordmakedonien med Kirsten og Kenneth. Man får en god blanding af politik, seværdigheder og besøg på vingårde”.

René Offersen skrev:
“To gange har jeg været med Europabevægelsen i Nordmakedonien, der ud fra enhver synsvinkel er et interessant land. Landet rummer alt det, der har gjort Balkan til en politisk, historisk og kulturel krudttønde. Maden og vinene er herlig.”

Europabevægelsen sætter dig igen på 1. række.

Turen inkluderer:
• Flyrejse tur-retur, 5 overnatninger i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, egen bus som beskrevet i programmet, vinsmagning og vinsmagningsmiddag på vingårde, sejltur på Ohrid søen, sejltur i Matka Canyon med grottebesøg, alle besøg og entreer, samt ALLE måltider.

Pris pr. deltager i delt dobbeltværelse kr. 9.765,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.395,-

Tillæg for suite på Kamnik Hunters Lodge 1 nætter i delt suite kr. 395,-

Tillæg for udsigt på Hotel Royal View (Lake View) og på Popova Kula Vineyard kr. 195,-

Læs det fulde program her

Tilmelding her eller i formularen herunder

 

Arrangement information

}  april 26, 2024 til maj 01, 2024
  fredag, 05:15 til 05:15

Arrangør

Del arrangement