Ukraine og Rusland: Fra fælles fortid til forskellig nutid

Ukraine og Rusland: Fra fælles fortid til forskellig nutid

Deltag i dette spændende event, hvor vi skal udforske den fælles historie som Rusland og Ukraine deler til nutiden, hvor vi ser en enorm splittelse og krig. Vi har inviteret ph.d. i russisk historie og samfundsforhold, uafhængig forsker, forfatter og foredragsholder, Kim Frederichsen, til at give os et indblik i de spændende forhold og uhyggelige virkelighed.

Eventet finder sted på Svendborg Bibliotek kl. 17.30-18.30.
Husk at tilmelde dig nedenfor.

Mandag d. 14. marts besøger Debatbussen Svendborg. Her vil den om formiddagen besøge Tåsingeskolen, hvor vi giver eleverne muligheden for at deres stemmer bliver hørt. Om eftermiddagen kl. 13-17 finder du Debatbussen på Gerritsgade, hvor vi står klar med konkurrencer, quizzer og samtale om EU og Europa.

Dette event er en del af projektet Debatbussen. Debatbussen kører rundt i Danmark i hele uge 11, hvor den besøger syv byer – en ny by hver dag. Debatbussen er en del af projektet Konferencen om Europas Fremtid. Dette er et projekt der er startet af Europa-Kommissionen, og som formand Ursula von der Leyen har gjort til en af sine mærkesager. Konferencen om Europas Fremtid handler om at borgerne i Europa skal høres, og dette er en mulighed for alle europæiske borgere kommer med forslag til hvordan de synes Europa skal se ud, og hvad man kan gøre bedre og anderledes. Derfor er et af Debatbussens formål, at samle de forslag som de danske borgere kommer med. Disse forslag bliver uploadet på projektets hjemmeside, hvor et udvalg diskuterer dem, og laver et samlet forslag, der kommer direkte til Europa-Kommissionen og Europa-Parlamentet.

Tilmeld dig arrangementet

* Skal udfyldes


Ønsker du at modtage Europabevægelsens nyhedsbrev?


Du kan altid afmelde dig igen, ved at trykke på linket i bunden af Europabevægelsens emails.

Vi burger Mailchimp som vores marketingsplatform. Ved at tilmelde dig her, bliver dine informationer behandlet af Mailchimp. Hvis du ikke ønsker dette, bedes du kontakte os direkte. Find vores information på vores hjemmeside www.europabevægelsen.dk. Læs mere om Mailchimp’s privatlivserklæring.


Page Title


Bliv Medlem af Europabevægelsen

Arrangement information

  Svinget 1, Svendborg, 5700
}  marts 14, 2022
  mandag, 17:30 til 18:30

Arrangør

   Den Danske Europabevægelse

Del arrangement