Vær med til at lave en europapolitisk aftale – og tag familien med

Vær med til at lave en europapolitisk aftale – og tag familien med

Danmark står uden en gældende Europapolitisk aftale, og regeringen har bebudet, at der skal laves en ny i den indeværende regeringsperiode. Europabevægelsen vil gerne give regeringen en hjælpende hånd ved at komme med vores bud på, hvad en aftale skal indeholde –  og du kan være med! Det hele finder sted søndag d. 26 februar, hvor vi inviterer alle medlemmer til workshop om aftalen, og herudover er der aktiviteter for hele familien i Avnstrup Spejdercenter, hvor arrangementet finder sted.

Spejdercentret indbyder til en lang række familievenlige aktiviteter. Vil I lave snobrød, gå ture i naturen eller tage på skattejagt? Så har vi sørget for at alt er klart til, at I kan udforske de muligheder spejderhytten byder på. I er derfor velkomne til at tage hele familien med, da spejderhytten indbyder til flere hyggelige aktiviteter, hvor store som små kan hygge sig.

Vi starter med fælles frokost kl. 12.00, hvor vi har tændt op i grillen for at grille pølser til hotdogs, kold kartoffelsalat mm. Senere på dagen vil der være kage.

TILMELD DIG OG DIN FAMILIE HER

Arrangement information

  Tjørnehusvej 8, Hvalsø, 4330
}  februar 26, 2023
  søndag, 12:00 til 17:00

Arrangør

Arrangement lokation

Del arrangement