Webinar: Fylder EU for lidt i Danmark?

Webinar: Fylder EU for lidt i Danmark?

EU fylder ikke meget i danske medier og nyheder. Det vil medlem af Europa-Parlamentet, Morten Helveg Petersen (RV), gøre noget ved.

Morten Helveg Petersen, der til dagligt er medlem af Europa-Parlamentet for Radikale Venstre, har i år skrevet bogen “I Bruxelles kan ingen høre dig skrige”. Her sætter han fokus på tre punkter, der ifølge ham gør, at Danmark ikke er stærk repræsenteret i EU og vi i Danmark ikke ved nok om, hvad der foregår.

I dette webinar, sætter vi fokus på Helvegs tre punkter. Først diskuterer vi dansk mediedækning i Bruxelles og dækning af europæisk politik. Derefter sætter vi fokus på diplomattjenesten, der ifølge Helveg er for lille, og ville have stor betydning for Danmark, hvis vi udbyggede denne. Det sidste tema vi sætter fokus på, er lobbyisme. Ifølge Morten Helvig bør danske virksomheder og aktører udvise en større interesse i det europæiske marked.

Til webinaret kan du møde Morten Helveg Petersen og høre hans fortælling, som lægger til grund for hans nye bog.

For at komme i dybden med Helvegs kritikpunkter, har vi inviteret Europapolitisk direktør fra Finans Danmark, Sinne Backs Conan, Sine Nørholm Just, der er professor på Roskilde Universitet, hvor hun arbejder med politisk kommunikation og offentlig debat samt Lise Toft Hessellund, der er Bruxelles korrespondent på TV2.

Webinaret finder sted mandag d. 5. september kl. 17.00-18.00 på Zoom.

Tilmelding sker nedenfor.

Tilmelding

* skal udfyldes
Ønsker du at modtage Europabevægelsens nyhedsbrev?


Du kan altid afmelde dig igen, ved at trykke på linket i bunden af Europabevægelsens emails.

Vi burger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at tilmelde dig webinaret, godkender du, at din information bliver overført til Mailchimp, hvor dine data vil blive behandlet. Læs mere om Mailchimps privatlivspolitik her.


Arrangement information

}  september 05, 2022
  mandag, 17:00 til 18:00
  khv@europabevaegelsen.dk

Arrangør

   Europabevægelsen
  khv@europabevaegelsen.dk

Del arrangement