WEBINAR: Hvordan kommer Europa med i den digitale superliga?

WEBINAR: Hvordan kommer Europa med i den digitale superliga?

Vi inviterer dig hermed til debat den 16. april kl. 16.00-17.30 med nogle af Danmarks mest indflydelsesrige aktører på det digitale område.

EU i digital superliga

EU’s digitale ambitioner skal bringe Europa op i den globale superliga med USA og Kina. Europa-Kommissionen har sat en retning, og den omhandler store investeringer og udvikling af kunstig intelligens, men under overfladen ligger en række dilemmaer, som skal håndteres. Hvordan rammer Europa den rette balance mellem reguleringen af den digitale udvikling og de høje digitale ambitioner? Hvilke krav skal EU stille til tech-virksomhederne, og hvad er deres ansvar for at fremme den europæiske vision? Hvilken rolle skal Danmark spille som et digitalt fremsynet land?

Disse dilemmaer vil vi drøfte på dette webinar. Her får du lejlighed til at komme helt ind i toppen af europæisk politik, når medlem af Europa-Parlamentet Christel Schaldemose (Socialdemokratiet) diskuterer den digitale udvikling med Morten Kristiansen fra Dansk Industri Digital og Mikael Ekman fra Microsoft.

Program:

16:00 – 16:10 Velkomst v. Europabevægelsen
16:10 – 16:30 Udviklingen af det digitale Europa v. Christel Schaldemose (MEP, Socialdemokratiet)
16:30 – 17:30 Hvordan kommer Europa med i den digitale superliga?

Ordstyrer: Thomas Bach Jørgensen (Europabevægelsen)

Deltagere: Mikael Ekman (Microsoft), Morten Kristiansen (Dansk Industri) og Christel Schaldemose (MEP, Socialdemokratiet).

TILMED DIG HER


    Arrangement information

    }  april 16, 2021
      fredag, 16:00 til 17:30

    Arrangør

    Del arrangement