WEBINAR: Oplevelser fra Ukraine

WEBINAR: Oplevelser fra Ukraine

Europabevægelsen er en organisation, der forsvarer Europarådet og De Europæiske Menneskerettigheder, som Ukraine også har tilsluttet sig. På nuværende tidspunkt befinder særligt Østukraine sig i risiko for militær invasion fra Rusland.

Vores næstformand i Europabevægelsen Jens-Kristian Lütken har i denne weekend været i Østukraine for at signalere opbakning til østukrainerne og øge forståelsen mellem Danmark, Vesten og Ukraine. Jens-Kristian Lütken lægger vægt på, at Ukraine skal have mulighed for at træffe et selvstændigt valg om, hvilke værdierne de vil vælge yderligere til i fremtiden, herunder om landet ønsker en større tilnærmelse af vestlige værdier; ytringsfrihed, ligestilling og pressefrihed.

På dette webinar kan du høre om Jens-Kristian Lütkens iagttagelser fra Ukraine samt komme med spørgsmål og iagttagelser ift. Rusland/Ukraine-krisen.

Ukrainske Alina Protsyk deltager ligeledes i webinaret, og vil give et indblik i hvordan situationen ser ud fra de lokales side.

Tilmeld

* indicates requiredTilmeld dig nyhedsbrevet


Du kan altid afmelde mails ved at benytte linket i bunden af vores emails.

Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at tilmelde dig nedenfor, godkender du at dine informationer vil blive overført til og bearbejdet i Mailchimp. Læs mere om Mailchimps privatlivspolitik her.


Page Title


Bliv Medlem af Europabevægelsen

Arrangement information

}  januar 27, 2022
  torsdag, 16:00 til 16:45

Arrangør

   Den Danske Europabevægelse

Del arrangement