Storbritannien er i krise. Siden Brexit-afstemningen er landet blevet delt og kastet ind i politisk, økonomisk og konstitutionelt kaos. Senest har den britiske regerings beslutning om at suspendere parlamentet skabt en alvorlig trussel mod demokratiet i landet.

Den Danske Europabevægelse ønsker at støtte briterne. Derfor knokler vi lige nu for at kunne sende økonomisk støtte til vores søsterorganisation European Movement UK, så de kan fortsætte deres store arbejde for et Storbritannien, der samarbejder med Europa.

Brexit vil blive en katastrofe for Storbritannien, og følgevirkningerne vil kunne mærkes i hele Europa. Fremtiden for hele det europæiske samarbejde er på spil.

Vores venner i European Movement UK har siden afstemningen i 2016 stået i spidsen for kampen for en folkeafstemning om den endelige Brexit-aftale.

I marts fik de en million mennesker til at gå på gaden for at kræve, at briterne får lov til at stemme om den aftale, der indgås. Og lige har de tusindvis af frivillige, som kæmper imod Brexit over alt i Storbritannien.

Den 31. oktober forlader Storbritannien EU med eller uden en aftale. Derfor er tiden knap, hvis vi skal sikre en tæt tilknytning mellem briterne og resten af Europa.

Meld dig ind i Europabevægelsen eller opgrader dit medlemskab. Du kan også vælge at støtte med enkeltbeløb. På den måde hjælper du os med at sende tiltrængt hjælp til vores venner i Storbritannien den 30. september.

Bliv medlem eller opgrader dit medlemskab her.