Europabevægelsen Kbh/Frb er vores mest medlemsrige regionsforening, og du har mulighed for at være med til at sætte retningen for foreningen som aktivt medlem. Lige nu leder foreningen både efter en ny bestyrelse og et nyt formandskab, der kan drive det vigtige arbejde med at skabe debat om EU i København videre.

”Jeg har været aktiv i Europabevægelsen i mere end ti år. Det har givet mig lærerige oplevelser med centrale magthavere og Danmarks førende europaeksperter, spændende studieture til europæiske byer og hovedstæder og sidst men slet ikke mindst en masse fantastiske venskaber”.

– afgående formand, Peter Parbo.

25.000 kr. til aktiviteter:

Som en del af Europabevægelsens regioner er der mulighed for at få støtte til at afholde forskelligartede EU-debatskabende aktiviteter, man kan mødes om. Det kan være debatarrangementer med MEP’ere og ministre, quizzer på en bar, et foredrag eller meget andet. Europabevægelsen i Kbh/Frb har fået godkendt budget på 25.000 kr., der blot ligger og venter på at komme ud og virke.

Skriv til sekretariatet:

Hvis du kunne tænke dig at blive aktiv i Kbh/Frb, så ring eller skriv til landssekretariatet på cah@europabevaegelsen.dk og/eller tlf. +45 2629 3113.

Næste skridt:

Frem mod en generalforsamling i april vil der i marts blive afholdt et informations- og netværks-arrangement på Europabevægelsens sekretariatet med henblik på at finde en gruppe af aktive medlemmer, der kunne tænke sig at være en del af bestyrelsen og formandskabet i Kbh/Frb. Mere om dette arrangement kommer inden for et par uger.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Med venlig hilsen
Peter Parbo, afgående formand for Kbh/Frb
Nils Juhl Andreasen, formand for Organisatorisk Udvalg
Casper Hedegaard, landssekretær