Kom med på virksomhedsbesøg hos blandt andet Ørsted, hør hvordan politikere til dagligt arbejder med EU og bliv klædt på til fremtidens europæiske arbejdsmarked. I efteråret 2022 afholder Europabevægelsen 5 spændende kurser, hvor vi med forskellige cases og virksomhedsbesøg dykker ned i EU og giver dig muligheden for at møde EU i øjenhøjde.

Alle gange har fokus på klima og den grønne omstilling. Vi er gået sammen med en række organisationer, som alle giver dig mulighed for at få en praktisk tilgang til hvordan de dagligt arbejder med EU og den grønne omstilling.

Som en del af kursusrækken får du mulighed for at løse cases, møde politikere og komme ind i maskinrummet på store danske virksomheder og stille dine spørgsmål direkte til eksperterne.

Du vælger selv, om du vil deltage i en eller flere af arrangementerne. Vi anbefaler dog, at du tager med til dem alle, da du derved får mest muligt ud af kursusrækken. Kurserne er primært rettet mod unge under uddannelse eller i starten af arbejdslivet, men alle er velkomne.

De fem kursusgange er:

1. EU, climate and the green transition

Den 28 september hos CBS, Solbjerg Pl. 3, 2000 Frederiksberg

Kom med når Europabevægelsen, IBP Union og Ørsted sætter fokus på den grønne omstilling. Til arrangementet vil Ørsted præsentere en virksomhedscase, som du får mulighed for at løse.

Læs mere og tilmeld dig her.

OBS: arrangementet er på engelsk.

2. Virksomhedsbesøg hos Ørsted: d. 12. oktober 2022

Vi besøger Ørsteds hovedkontor i Gentofte, hvor vi får et unikt indblik i hverdagen hos en virksomhed, der til dagligt arbejder med grøn omstilling.

OBS: begrænset antal pladser.

3. Fødevarekrise i EU

Vi stiller skarpt på landbrugs- og fødevaresituationen i EU og undersøger hvordan den grønne omstilling i EU ser ud set i lyset af Ukrainekrigen.

OBS: dato mangler

4. Status på Green Deal

Savner du også et godt overblik over den grønne udvikling i EU, særligt The European Green Deal? Så kom med til dette spændende arrangement, hvor vi inviterer eksperter og politikere til at give dig førstehåndsviden om et grønt EU.

OBS: dato mangler

5. Energikrise og Ukraine

Kom med når vi går i dybden med den aktuelle energikrise i EU, hvor vi undersøger Ukrainekrigens betydning for energisikkerheden i EU.

OBS: dato mangler