Moules Frites, Europa-Parlamentet, Kommissionen, Dansk Erhverv og prisoverrækkelse i European Movement.

Europabevægelsen arrangerer nu igen en spændende medlemsrejse til Bruxelles, hvor vi tager temperaturen på EU og dets institutioner. Vi besøger det ”nye” Europa-Parlament, og møder her et af vore MEP’ere, Kira Peter-Hansen (SF). På turen deltager vi ligeledes i prisoverrækkelsen ”Women of Europe” hos den Internationale Europabevægelse, og vi besøger den danske EU-repræsentation og Europa-Kommissionen.

Hovedbestyrelsesmedlem Kenneth Finsen er som sædvanlig rejseleder på turen.

Programmet vil være som følger:

Onsdag d. 4. december: Afgang fra Kastrup + Billund. Ved ankomst følges vi til Bedford Hotel & Congress Center. Dagen vil være til fri disposition, men vi mødes igen klokken 18.00 ved hotellet, hvor vi begiver os til Women of Europe Awards. Her vil der være taler, prisoverrækkelse og efterfølgende reception.

Torsdag d. 5. december: Her byder den første halvdel af dagen på en tur til Europa-Parlamentet, hvor vi møder blandt andre Kira Peter-Hansen, der giver os et indblik i hendes nye hverdag i Bruxelles. Herefter spiser vi egen frokost på Place Luxembourg,  hvorefter vi begiver os mod Dansk Erhverv. Efter et par timer på egen hånd spiser vi fælles 3-retters middag på en af Bruxelles mest kendte restauranter i Art Nouveau stil, La Falstaff.

Fredag d. 6. december: Vi forlader hotellet klokken 09.00 med vores bagage og besøger den danske EU-repræsentation, hvor der vil være oplæg. Herefter besøger vi Europa-Kommissionen, hvor der ligeledes vil være oplæg. Efter dette vil der være tid på egen hånd, inden vi mødes og tager mod luftavnen.

Der tages forbehold for evt. ændringer eller aftaleaflysninger i programmerne, da vi har at gøre med politikere, diplomater, journalister og embedsfolk, hvis kalendere kan ændre sig ved pludseligt opståede situationer.

Du kan få mere information om turen her: Bruxelles