Jens-Kristian Lütken: Casper har sat et evigt aftryk hos Europabevægelsen

Fredag den 10. februar siger vi farvel til Casper Hedegaard, Europabevægelsens landssekretær og sekretariatschef siden 2020.

Casper har nået meget i sin tid hos Europabevægelsen, og med ham ved roret har Europabevægelsen udviklet sig markant på flere forskellige områder. Vi har fået flere medlemmer, flere aktiviteter og har generelt en større rækkevidde i det samfund, der omgiver os.

Casper har også professionaliseret Europabevægelsen med stor succes. Ja, jeg mener faktisk, at det er en helt anden – stærkere – organisation, han nu giver videre, end den han overtog. Det er virkelig godt gået.

På den ene side er det vemodigt at skulle sige farvel til Casper. Men på den anden side efterlader han sig et aftryk så stort, at det nok skal blive stående – og det er opløftende.

Det gør mig også glad at vide, at Europabevægelsen er et sted, der er attraktivt for andre arbejdsgivere, som leder efter kvalificerede medarbejdere. Caspers næste arbejdsgiver er således Moderaterne, hvor han skal være organisations- og udviklingschef.

Så kære Casper: Tusind tak for din indsats for Europabevægelsen og god vind fremover.

Bedste hilsner
Jens-Kristen Lütken

Casper Hedegaard: “Det har været en ære”


Når Casper Hedegaard fratræder sin stilling, vil han se tilbage på sin tid i Europabevægelsen med stor glæde:

”Det har været en ære at stå i spidsen for Europabevægelsen siden 2020. Det er en vigtig og levende medlemsorganisation, der har en lang historie bag sig og en vigtig opgave foran sig. Jeg har sat stor pris på samarbejdet med først Stine Bosse og siden oktober sidste år nuværende formand Jens-Kristian Lütken”, siger han.

Casper Hedegaard spår Europabevægelsen en lys fremtid:

”Vi lever i en tid, hvor sammenhold er afgørende, og Europabevægelsen er stedet, hvor danskerne samles om budskabet om fred, sammenhørighed og demokrati i Europa. Jeg glæder mig til følge med fra sidelinjen og se, hvad en ny ledelse og formandskabet kommer til at skabe af nye resultater sammen med et yderst kompetent sekretariat”, siger han.

AFSKEDSRECEPTION: Sig farvel til Casper Hedegaard den 27. februar

Europabevægelsens landssekretær siden 2020, Casper Hedegaard, fratræder sin stilling ved februars udgang. Vi vil gerne sende ham rigtigt godt afsted, og derfor inviterer vi alle samarbejdspartnere og medlemmer til en reception mandag den 27. februar fra kl. 15.00-17.00.

Receptionen finder sted i Europabevægelsens lokaler på Rosenørns Alle 35, 1. th, 1970 Frederiksberg. Samtidig vil der være mulighed for at hilse på vores nye landssekretær og direktør, Jan Helmer.