Er du stærk i dit EU-stof og god til at researche dig frem til det rigtige svar? Og kan du lide at formidle og holde oplæg?

Den Danske Europabevægelse søger en dygtig og udadvendt medarbejder til at tage godt imod besøgende, svare på spørgsmål om EU og holde oplæg til grupper i besøgscenteret Oplev Europa i Europa-Huset. Du vil være en del af et team på to værter, der sammen står for at besvare henvendelser, tilrettelægge oplæg og byde velkommen i besøgscentret. Størstedelen af dette job indeholder research af politiske emner og besvarelse af henvendelser.

Samtidig kommer du også til at arbejde tæt sammen med Europa-Kommissionen og Europa-Parlamentet i Danmark. Dette indebærer blandt andet at bistå ved arrangementer i Europa-Huset og i aktiviteter som eksempelvis Folkemødet på Bornholm, når Parlamentet/Kommissionen deltager.

Kvalifikationer

  • Du har som minimum afsluttet en bacheloruddannelse i Europæiske Studier, samfundsstudier, statskundskab, jura, journalistik, kommunikation, historie eller anden relevant linje.
  • Du har solidt kendskab til EU
  • Du har mindst 2 års erhvervserfaring (under eller efter studier)
  • Du har studeret EU-relevante studier eller har mindst 5 måneders EU-relevant erhvervserfaring.
  • Du har stærke research-evner
  • Du er en skarp formidler og klar til at holde oplæg til en bred vifte af målgrupper
  • Dansk på niveau tilsvarende C2, engelsk på niveau tilsvarende C1.

Om stillingen

  • Tiltrædelse 1. august eller hurtigst muligt herefter
  • Fuldtidsstilling
  • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest ved ansættelsesstart og ligeledes opretholde denne under ansættelse

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning, CV og andre relevante papirer til Administrationsansvarlige i Europabevægelsen Sebastian Lillelund på sli@europabevaegelsen.dk senest mandag den 24. juni. Samtaler afholdes løbende. Ved spørgsmål rettes de ligeledes til Sebastian eller direktør Jan Helmer. I tillæg til ansøgningen bedes du fremsende dine idéer til, hvordan man kunne tilrettelægge et digitalt oplæg om EU for en gymnasieklasse (skriv max. en halv A4-side), samt en lille videopræsentation af dig selv på 2-3 minutter.

Om Oplev Europa
Oplev Europa er Europa-Kommissionens og Europa-Parlamentet i Danmarks besøgscenter. Det befinder sig i Europa-Huset på Gothersgade 115, 1123 København K.

Formålet er at oplyse interesserede borgere om forholdene i EU. Dette gøres ved besvarelse af henvendelser, datasøgning, oplæg til besøgsgrupper i besøgscenteret, hvor interaktive stationer fører de besøgende gennem alt fra EU-støttede projekter over hele Europa til sammensætningen af den nuværende Kommission og Parlament. Du kan læse mere om Oplev Europa på oplev-europa.eu.