Studietur til Davos + Liechtenstein 20. – 22. januar 2025

Studietur til Davos + Liechtenstein 20. – 22. januar 2025

Tag med Europabevægelsen og andre verdensledere til World Economic Forum i Davos.

Næsten 3.000 mennesker fra 120 lande mødes for at arbejde med en bred vifte af emner, herunder globalt samarbejde, økonomisk vækst, AI-udvikling og klimakrisen.

Under World Economic Forum er hovedgaden i Davos omdannet til et globalt folkemøde, hvor virksomheder, lande og organisationer har pavilloner med debatter og talks. Her kan du møde ministre og beslutningstagere fra hele verden, og de fleste events er åbne for
offentligheden.

Heldagsudflugt for ledsagere: Denne gang tilbyder vi også en heldagsudflugt for ledsagere. Om tirsdagen tager vi den smukkeste strækning med toget til St. Moritz. Vi tilbringer et par timer i den smukke by, og spiser frokost. Godt fyldt op med fantastiske indtryk og fotos på mobilen, mødes vi med resten af gruppen og spiser middag sammen.

Tirsdag og onsdag går vi rundt i Davos og deltager i det, som lyder spændende. Vi vil dog på forhånd forsøge at udarbejde et overblik over, hvad der foregår og på hvilke tidspunkter.

Europabevægelsens formand Jens-Kristian Lütken er delegationsleder på denne enestående medlemsrejse, som er arrangeret af Kirsten og Kenneth Finsen.

I 2024 havde vi 14 medlemmer af Europabevægelsen med, og mødte bl.a. den Ukrainske udenrigsminister, Belgiens premierminister, Dronning Maxima, Helle Thorning, Cherie Blair, samt Hvideruslands oppositionsleder Sviatlana Tsikhanouskaya.

Europabevægelsen sætter dig igen på 1. række.

Turen inkluderer:
• Flyrejse tur-retur med SAS, 2 overnatninger på 4* hotel inkl. morgenmad, egen bus på hele turen, besøg og entreer, samt vinsmagning i fyrstens vinkælder, 1 frokost og 2 x aftensmåltider.

Pris pr. deltager i delt dobbeltværelse kr. 9.990
Tillæg for enkeltværelse kr. 990
Tillæg for togbillet på heldagsudflugt til St. Moritz for ledsagere – kr. 475.

Læs det fulde program her

Arrangement information

}  januar 20, 2025 til januar 22, 2025
  mandag, 09:47 til 09:47

Arrangør

   Europabevægelsen

Del arrangement