LANDSMØDE OG KONFERENCE DEN 9. MAJ

På Europadagen den 9. maj afholder Europabevægelsen landsmøde i Altingets Gård (Ny Kongensgade 10) i København fra kl. 10.30-12.00.

Efter landsmødet fortsætter dagen med en spændende eftermiddagskonference om den sikkerhedspolitiske situation i Europa med centrale deltagere – også i Altingets gård.

Skriv allerede nu datoen i kalenderen!

Vi vender tilbage og fortæller, hvordan du tilmelder dig både landsmødet og konferencen senere. Programmet for konferencen er stadig under udvikling og kommer senere.

NYE NDLÆG PÅ EUROPABLOGGEN

Bertel Haarder mener, at det er på tide, at de nordiske lande træder i karakter i EU-sammenhæng, at vi aflægger den nedarvede nordiske småstatsmentalitet og forbereder os på at indtage vores plads ved Europas bord på lige fod med de store lande i EU.
Læs Bertel Haarders indlæg
Mads Samsing, næstformand i HK Danmark, mener, at det er paradoksalt, at regeringen gerne må blande sig i løn- og arbejdsvilkår, mens EU ikke må: “Hvis de i Bruxelles har fået kaffen galt i halsen over den danske regerings gøren og laden den seneste tid, så forstår jeg dem godt”, skriver han.
Læs Mads Samsings indlæg